Nové jesenné menu v Kubu

S príchodom jesene sme si pre vás pripravili nové špeciality zo sezónnych surovín.

Nech sa páči, spravte si chuť 🙂

Ako predjedlo sme pripravili ANATRA CONFIT: konfitovanú trhanú kačku s topinamburovým pyré, pečenou tekvicou, repou a lieskovými orechami.

Polievka ZUPPA DI CAROTE CON LENTICCHIE: mrkvová polievka s oranžovovu šošovicou, kokosovým mliekom, limetkou, zázvorom a tymiánovými krutónmi.

Hlavným jedlom je COSCIA DI CERVO SOUS-VIDE: jelenie stehno varené spôsobom sous-vide s topinamburovým pyré, konfitovanou zeleninou, omáčkou z lesných húb a tekvicovými chipsami.

Jesenné obdobie prináša jedinečnú možnosť vychutnať si hľuzovku, ktorú si zamilovali gurmáni po celom svete. My sme vám pripravili tieto TAGLIATELLE AL TARTUFO: krémové tagliatelle s čerstvou hľúzovkou.

To najlepšie nakoniec! Preto vám odporúčame náš dezert POLPETTE DI RICOTTA CON ALBICOCCHE: tvarohové guľky plnené marhuľami spolu so slaným karamelom, lieskovcovou penou, makom, čučoriedkami a černicami.

Pre všetkých majiteľov MEDUSA CARD sme pripravili špecialitu FUNGHI DI BOSCO CON GRANO ROSSO: lesné huby na kyslo, červená pšenica, pošírované, vajíčko, kôpor, kôprový olej a pažítka.

Myslíme aj na vaše zdravie a preto sme vám pripravili čerstvé šťavy a limonády.

Čerstvý džús SPICED PUMPKIN FRESH: hokkaido tekvica, pomaranč, zázvor, limeta, domáci chai sirup.

SLIVKOVÁ LIMONÁDA S LEVANDUĽOU: domáci slivkový džem, domáci levanduľový sirup, citrón a sóda.

HRUŠKOVÁ LIMONÁDA S MEDOVKOU: domáce hruškové pyré, medovka, limeta a sóda.