Zo zákulisia
My spoznávame každý deň vás, tu sa môžte dozvedieť niečo o nás.
Stretávame sa s Lacom Výpalom, brand chefom Kubu reštaurácií. Dnes sa s ním rozprávame v jeho domovskom Auparku, kde donedávna viedol reštauráciu. Meškáme, tri hlavné bratislavské ulice boli úplne upchaté. Keď prichádzame, vidíme, že Laci už má vytlačené nové menu. Ako prvé si všimneme, že chýba sekcia snacky – sendviče, wrapy, bagety… „Zvolili sme namiesto…
Ráno z domu neodíde bez telefónu a dobrej nálady. Deň zvláda vďaka veľkej silnej káve a hoci vám sladké rád upečie, sám ho k životu nepotrebuje. Spoznajte Romana Čeligu, generálneho manažéra Kubu Aupark. Lásku ku gastronómii si vraj vybudoval už v detstve. Mame vždy pomáhal pri varení a keď sa na základnej škole rozprávali o svojich budúcich povolaniach, chcel byť kuchárom. Na…
Bruschetty Náš Brand Chef Lacko Výpala najprv pripraví kysnuté cesto. Necháva ho odležať vo vypnutej peci na pizzu, v ktorej udržuje približne 40°C. Je dôležité, aby v ňom zostali veľké bubliny, pretože aj po upečení musí zostať pečivo vzdušné. Upečený bochník nakrája na asi dva centimetre hrubé bruschetty – počas fotenie Laci pripravil jednu…
Dnes sme si pre vás pripravili dve videá z kuchyne, na ktorých náš Brand Chef Laco Výpala pripravil niektoré z vynovených jedál. Na prvých snímkoch vidíme prípravu jedál ako: hovädzí tatarák, kačacie prsia, papardelle manzo s hubami pordobello, šalát s kozím syrom ale aj výrobu cestovín a vanilkového crème brûlée. Na záberoch z druhého videa vidíte grilovaného…